DESPRE NOI

GEMATEX are peste doua decenii si jumatate de experienţă în domeniul vanzarilor de utilaje si a serviciilor din industria confectiilor textile, iar in ultimii ani si-a extins activitatea prin adaugarea de vanzari a utilajelor din industria tricotajelor si a liniilor automate pentru producerea dispozitivelor medicale (masti faciale de uz medical, combinezoane, halate, botosi, capisoane).

Performantele obtinute au condus la dezvoltarea unei activităţi dinamice şi de mare eficienţă pentru clienţi, iar impreuna cu  echipa sa de specialişti, Gematex asigură in continuare o bogată paletă de servicii:

  • Consultanţă tehnică şi economică gratuită pentru stabilirea celor mai eficiente soluţii tehnice;
  • Proiectare – studii şi proiecte tehnice independente sau în cadrul consultanţei;
  • Şcolarizare, instruire, perfecţionare a personalului in tara sau la partenerii externi;
  • Montaj utilaje si asistenţă tehnică gratuită pentru punerea în funcţiune, cat şi pentru asigurarea funcţionării utilajelor aflate în perioadă de garanţie;
  • Furnizare de piese de schimb din stoc sau la comanda.
  • Furnizare de  consumabile (ata si  ace de cusut, capitonaje).
  • Asigurare transport marfuri

În acest fel GEMATEX oferă tot ce este necesar pentru realizarea operativă şi în condiţii optime a investiţiilor de la modernizări de linii sau secţii de fabricaţie, până la fabrici la cheie din industria confectiilor din tesaturi si a tricotajelor.

Bogata experienţă acumulată de catre GEMATEX, i-a permis să selecţioneze pentru reprezentare în România, firme cu tradiţie, producătoare de utilaje moderne, de mare performanţă. Astăzi GEMATEX este reprezentant unic sau distribuitor în România pentru cele mai reprezentative firme producatoare de utilaje si echipamente din industria confectiilor si tricotajelor.

Cheia succesului pentru firma GEMATEX TRADING SRL, de-a lungul anilor, a fost cercetarea pietei, cerințelor și așteptărilor clientilor, adaptabilitatea si creativitatea echipei de profesionisti din cadrul ei.

Echipa GEMATEX

Meniu